שעועית קנליני עם עשבי תיבול ופרושוטו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שעועית קנליני, עגבניות משומרות, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. נסו עוף עם שעועית קנליני ועשבי תיבול טריים, פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, ו שעועית קנליני, בצל ירוק ומטבל פרושוטו עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, כ-30 שניות. מערבבים פנימה את המרווה והטימין.
מוסיפים את העגבניות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים במשך 2 דקות.
מוסיפים את השעועית. מבשלים עד שהעגבניות רכות והמיצים מתאדים בחצי, כ -5 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את הפרושוטו, נזהרים לא לבשל יתר על המידה את הפרושוטו. מתבלים את השעועית, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מסדרים את הארוגולה או ירקות התינוקות המעורבים מעל מגש. כף את השעועית מעל הירוקים והגיש.