קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות20
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שעועית קנליני עם עשבי תיבול ופרושוטו

שעועית קנליני עם עשבי תיבול ופרושוטו
זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם שעועית קנליני, עגבניות משומרות, שמן זית וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 68%. הציון הזה די טוב. נסו עוף עם שעועית קנליני ועשבי תיבול טריים, פסטה פנה עם שעועית קנליני ופרושוטו, ו שעועית קנליני, בצל ירוק ומטבל פרושוטו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את השום ומקפיצים עד לריחני, כ-30 שניות. מערבבים פנימה את המרווה והטימין.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
3
מוסיפים את העגבניות. מגבירים את האש לבינונית-גבוהה ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוסיפים את השעועית. מבשלים עד שהעגבניות רכות והמיצים מתאדים בחצי, כ -5 דקות. מכבים את האש ומערבבים פנימה את הפרושוטו, נזהרים לא לבשל יתר על המידה את הפרושוטו. מתבלים את השעועית, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פרושוטופרושוטו
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
5
מסדרים את הארוגולה או ירקות התינוקות המעורבים מעל מגש. כף את השעועית מעל הירוקים והגיש.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה