שעועית שחורה-מחבת בטטה
שעועית שחורה-מחבת בטטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים. צופה הדמות שלך? למתכון הטבעוני הזה יש 368 קלוריות, 16 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו שעועית, מרק ירקות, קוסקוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 89%. נסו מחבת אנצ'ילדה בטטה ושעועית שחורה, שעועית שחורה קארי ומחבת בטטה, ו מחבת אנצ'ילדה שעועית שחורה בטורקיה עם אורז בטטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה הקפיצו בצל בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים את השעועית, הבטטות, המרק, הצ ' יפוטלה, הפלפל והקינמון.
מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25 דקות. חושפים ומבשלים 5-10 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים מאוד והתערובת מסמיכה תוך ערבוב מדי פעם.
בינתיים מבשלים קוסקוס לפי הוראות החבילה.
מגישים עם תערובת שעועית שחורה.