שפמנון יווני
שפמנון יווני נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1464 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 93 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %81 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, שמן זית, גבינת פטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. וזה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שפמנון יווני בגריל, המבורגר עוף יווני {עם בצל אדום כבוש ורוטב יוגורט יווני}, ו קל בגריל תרנגולות קורניש וקישואים עם מרינדה יוונית, צזיקי, וסלט יווני.
הוראות
מחממים תנור ל 177°.משמנים תבנית אפייה רדודה עם שמן זית ומניחים את פילה שפמנון במחבת.
מפזרים 1 כפית כל מלח pepper.In קערה קטנה, מערבבים את התרד, גבינת פטה, אורגנו, חמאה, בצל ירוק, ומלח ופלפל הנותרים עד משולב היטב.למעלה כל פילה שפמנון באופן שווה עם כמות שווה של תערובת תרד.
אופים ב 177° במשך 15 עד 20 דקות, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.