שפמנון לואיזיאנה עם במיה ותירס
שפמנון לואיזיאנה עם במיה & תירס נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 28 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 47 דקות. אם יש לך פילה שפמנון, תיבול קריאולי, גרעיני תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: שרימפס מטוגנים בתנור ובמיה לואיזיאנה po ' boys, שפמנון שומשום מצופה ברוטב בוטנים גצ'י ובמיה מוקפצת, ו לואיזיאנה עוף ותירס.
הוראות
מערבבים במיה, תירס, בצל, 2 כפיות שמן ו 3/4 כפית Cajun (או Creole) תיבול בקערה גדולה.
מורחים את התערובת על תבנית אפייה גדולה. צולים, מערבבים פעמיים, עד שהירקות רכים ומתחילים להשחים, 20 עד 25 דקות.בינתיים, מפזרים את שני הצדדים של שפמנון עם הנותרים 1 כפית Cajun (או Creole) תיבול.
מחממים את השמן 1 כף הנותרים במחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-גבוה. להפחית את החום בינוני, להוסיף את הדגים ומבשלים עד רק מבושל דרך ומתחיל חום, על 4 דקות לכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.