קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

שפמנון מאודה בעלים של בננה

שפמנון מאודה בעלים של בננה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל שפמנון מאודה עלי בננה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 145 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן צמחי, פילה שפמנון, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: דגים מאודים בעלים של בננה, בומביי דגים מאודים עלי בננה, ו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה.

הוראות

1
לפתוח עלי בננה.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
2
חותכים ושומרים צלע מרכזית קשוחה שפועלת לאורך הקצה התחתון של כל עלה עם מזמרה במטבח.
3
צלעות חתוכות לרצועות 12 אינץ ' (תצטרך
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
4
לקשירת מנות. בעדינות לחתוך עלים לתוך 8 (10 אינץ') ריבועים עם מספריים, להיזהר לא לפצל אותם (ייתכן שתרצה לחתוך כמה נוסף במקרה כמה לפצל בעת קיפול). בעדינות לשטוף ריבועי עלה בננה במחבת גדולה של מים, ואז לטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
עלי בננהעלי בננה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
שמן חום בווק על חום מתון עד חם, כ -30 שניות, ואז לבשל להדביק קארי, ערבוב כל הזמן, עד ריחני מאוד וצל כהה, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארימשחת קארי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים מלאי ורוטב דגים ומביאים לרתיחה על חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגיםרוטב דגים
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
7
מוסיפים אבקת דגים ואורז ומערבבים עד מחוץ לדגים רק הופך לבן, 1 עד 2 דקות, ולאחר מכן להעביר תערובת לקערה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
שים ריבוע עלה בננה על משטח עבודה, ולאחר מכן לשים 1/3 כוס קארי דגים במרכז מרובע ומפזרים כמה עלים כפיר פרוס סיד. מקפלים 2 צדדים של עלה בננה על פני דגים כדי לצרף אותו (להיזהר לא לפצל עלה), ולאחר מכן לקפל בצדדים מנוגדים כדי ליצור חבילה. לקשור מנות עם רצועה של בננה עלה צלע ולהעביר צלחת חסינת חום. להרכיב 7 מנות נוספות באותו אופן, הסדרת שכבה 1 על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
עלי ליים כפירעלי ליים כפיר
עלי בננהעלי בננה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
להביא מים 1 אינץ לרתיחה בווק מצויד מדף קיטור.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
10
העברת צלחת עם מנות כדי מדף קיטור בזהירות קיטור, מכוסה מכסה, 5 דקות.
11
מגישים מנות חמות או בטמפרטורת החדר.
1
* מנות דגים ניתן מאודה 30 דקות קדימה. * אתה יכול להחליף 8 עלי כרוב גדולים עבור עלי בננה. לקצץ גבעולים סומק עם עלים, ואז לשים עלים על חתיכות של חתך לסכל לגודל. דגי תל קארי על עלים, ואז לקפל עלים לעטוף מנות בנייר כסף כדי לתפוס כל מיצים. חבילות עניבה סגורות עם חוט מטבח לאידוי.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוקכרוב ירוק
עלי בננהעלי בננה
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.