קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות47
מגזין

שפמנון מטוגן במחבת עם גרמולטה פקאן חריפה

שפמנון מטוגן במחבת עם גרמולטה פקאן חריפה
שפמנון מטוגן במחבת עם גרמולטן פקאן פיקנטי הוא פסקטריאן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 35% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 38 גרם חלבון, 43 גרם שומן, ובסך הכל של 801 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שמן קנולן, קליפת לימון, שן שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בקליפת הלימון תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת סירופ לימון עם פירות יער ושמנת לימון כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. נסו שפמנון פקאן עם רוטב שמנת חריף, שפמנון מטוגן בתנור, ו שפמנון "מטוגן" פיקנטי עם קרם לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את שבעת המרכיבים הראשונים במעבד מזון. מכסים ומעבדים עד שהם שמנמנים; מניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מניחים חלב חמאה בקערה רדודה. בקערה רדודה אחרת שלבו את הקמח, קמח התירס ותיבול הקג ' ון. טובלים דגים בחלב חמאה, ואז מצפים בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
במחבת גדולה מבשלים פילה בשמן בקבוצות על אש בינונית במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מגישים עם גרמולטה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. סנטי סורטסלה פינו גריגיו עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.