שפמנון מצופה בקמח תירס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? שפמנון מצופה בקמח תירס יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 175 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פפריקה, אבקת צ'ילי, פירורי לחם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו שפמנון מצופה בקמח תירס, שפמנון מצופה בקמח תירס, ו שפמנון מצופה בקמח תירס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450º. תרסיס ברוילר-פאן מתלה עם ספריי בישול.
מערבבים קמח תירס, פירורי לחם, אבקת צ ' ילי, פפריקה, מלח שום ופלפל.
להסיר ולהשליך את העור מן הדגים.
חותכים דגים ל 4 חתיכות הגשה. מברשת קלה רוטב על כל הצדדים של דגים. מעיל דגים עם תערובת קמח תירס.
מניחים דגים על מתלה במחבת ברוילר.
אופים חשופים כ 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לשפמנון. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אספסוף פינו גרי. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.