קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

שקדי חזיר בגריל עשבי תיבול

שקדי חזיר בגריל עשבי תיבול
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים ללא גלוטן וללא חלב לקופסת המתכונים שלך, שקדי חזיר בגריל עשבי תיבול עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 1.65$ למנה, תקבלו מנה עיקרית שמגישה 6. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ-33 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 248 קלוריות. זה יהיה להיט באירוע הרביעי של יולי שלך. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. אם יש לכם שקדי חזיר, שמן קנולן, מיץ לימון וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 70%, המנה הזו טובה. שקדי חזיר עשבים בגריל עם אפרסקים בגריל, שקדי חזיר בגריל עשבים בגריל עם שאלוט פריך, ושקדי חזיר בגריל עשבי תיבול עם שאלוט פריך דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את תשעת המרכיבים הראשונים.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
יוצקים 3/4 כוס מרינדה לתוך שקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; להוסיף בשר חזיר. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים לפחות 4 שעות. מכסים ומקררים את שאר המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידיות ארוכות, מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. מכינים גריל לחום עקיף באמצעות מחבת לטפטוף.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים בשר חזיר על מחבת לטפטף וצולים בגריל, מכוסה, על אש בינונית-חמה עקיפה במשך 25-40 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות, ומדי פעם מבסוטים במרינדה שמורה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים לעמוד 5 דקות לפני שפורסים.

יין מומלץ: פינו נואר, Malbec, סנג ' ובזה

ניתן לשלב שקדי חזיר עם פינו נואר, מלבק וסנג'ובזה. הגוף הקל של הפינו נואר מצוין לנתחים רזים, סנג'ובזה בגוף בינוני משלים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רבות מרכיבים אחרים, וזוגות מלבק טאני מלא עם נתחים שומניים וברביקיו. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Moet & Chandon White Star (). יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-14 דולר.
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
מואט אנד שאנדון כוכב לבן ()
White Star היא שמפניה רכה יותר. הוא מאוזן והרמוני היטב, עם ניחוחות עדינים של טוסט חם וג'ינג'ר. הגימור מתמשך עם רמז של דבש.