שקדים איטלקיים-עוגיות כתומות דם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגיות כתומות דם שקדים איטלקיות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 128 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-36 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו את כל הקמח, החמאה, ביצה לבנה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגיות ריקוטה כתומות דם עם זיגוג כתום דם, סודה איטלקית כתומה בדם, ו ויניגרט שקדים כתום דם (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מעבד מזון, לטחון שקדים קלויים עד עקביות של קמח גס.
מוסיפים לקערה בינונית עם קמח, אבקת אפייה ומלח. מערבבים לשלב ולהניח בצד.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה וסוכר עם תערובת חשמלית עד רכות, על 3 דקות.
מוסיפים חלמון ביצה, גרידת תפוז, וניל; לנצח לשלב.
מוסיפים מרכיבים יבשים לקערה ומכים עד שהיא מתאחדת לבצק. מחלקים בצק לשני חלקים שווים. טופס כל חתיכה לתוך יומן רחב 1 אינץ', לכסות עם לעטוף פלסטיק, להכניס למקרר 1 שעה.
התאם מתלה תנור למיקומים נמוכים ובינוניים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
חותכים את הלוג הראשון של הבצק לפרוסות רחבות 1 / 4 אינץ'.
מניחים ביצה לבן בקערה רדודה. מלא עוד קערה רדודה עם שקדים פרוסים. טובלים כל עוגייה לתוך ביצה לבן, ואז לתוך שקדים פרוסים למעיל.
מניחים על תבנית אפייה. חזור עם הבצק שנותר.
אופים עוגיות עד הזהב, על 15 דקות.
בואו מגניב 5 דקות לאחר מכן להעביר מתלה תיל. אבק עם סוכר קונדיטור למעיל.