שרימפס Po ' Boys עם מיונז כועס
שרימפס Po ' Boys עם מיונז כועס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 807 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 42 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. אם יש לך עגבניות, שום, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו שרימפס כועס, בשר חזיר בטן Po בנים עם חומץ Habenero & מיונז חרדל דבש, ו שרימפס כועס עם שעועית לבנה טוסקנית (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 1/2 כוס שמן זית למחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיף את השום ומטגנים עד רק מתחיל להפוך חום זהוב, להוסיף את פלפלים צ ' ילי כדי לרכך אותם קצת.
מוסיפים את עלי הבזיליקום ועומדים מאחור, הבזיליקום יישבר ויתפוצץ.
תן בזיליקום לקבל פריך ולזרוק בגוון כתום במשך כ -30 שניות.
יוצקים את התערובת על צלחת ולשים במקרר כדי להתקרר. בינתיים לערבב את המיונז יחד עם מיץ לימון. כאשר תערובת הבזיליקום / צ ' ילי התקררה, מקפלים אותו לעונת המיונז עם מלח ופלפל אפורים, לפי הטעם, ומחזירים מיונז למקרר.
מערבבים יחד את הקמח המיידי, אבקת צ ' ילי, מלח ופלפל.
באמצעות צלחת אפייה רדודה או צלחת גדולה לדלות את השרימפס בתערובת הקמח. מבשלים את השרימפס ב 2 מנות.
מחממים 1/4 כוס שמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים חצי שרימפס בשכבה אחת ומבשלים עד חום זהוב משני הצדדים. חזור עם המחצית השנייה של שרימפס.
הסר לצלחת מרופדת במגבות נייר. לפצל את הלחמניות ולהפיץ את שני הצדדים עם מיונז כועס, לחלק את החסה בין הלחמניות, ואז פרוסות העגבניות מתובל במלח ופלפל אפורים, ואז שרימפס מטוגן. לאכול וליהנות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.