שרימפס אלפרדו פסטה
שרימפס אלפרדו פסטה דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 547 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם פסטה שיער מלאך, פלפל פעמון, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 130 אוהדים. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. נסו שמנת אלפרדו ופסטה שרימפס, בייקון שרימפס אלפרדו פסטה, ו שרימפס קייג'ון עם עגבניות אלפרדו פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר על טמפרטורה נמוכה, לחמם את רוטב אלפרדו. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרתיחים שרימפס בסיר גדול של מים עד שהם הופכים כתומים. ואז מניחים בקערה עם חמאה מומסת.
תן שרימפס במרינדה במשך 15 עד 30 דקות; הסר. במחבת גדולה מעל חום בינוני, מטגנים את הפלפל הירוק והבצל בכמות קטנה של שמן.
מערבבים יחד את הפסטה המבושלת, שרימפס, תערובת פלפל-בצל ורוטב אלפרדו. מתבלים באבקת שום וכמון.