קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

שרימפס אפוי עם בצל ירוק, עגבניות ופטה

שרימפס אפוי עם בצל ירוק, עגבניות ופטה
שרימפס אפוי עם בצל ירוק, עגבניות, ופטן נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 211 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם שום, שמן זית כתית מעולה, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה, ו שרימפס אפוי עם עגבניות ופטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכנה: קוצצים חלקים לבנים וירוקים של בצל ירוק. קוצצים דק שום. קליפה ושרימפס.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
שרימפסשרימפס
2
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה וחסינה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל ירוק ושום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל ירוק לנבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
שוםשום
5
מוסיפים עגבניות ומיץ ומביאים לרתיחה. מבשלים עד מיצי עגבניות להתעבות, על 5 דקות. מתבלים בפלפל טחון טרי לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
6
הסר מהחום ומערבבים שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
7
מפזרים גבינת פטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פטהגבינת פטה
8
אופים עד גבינה נמסה שרימפס הם המשרד אטום, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
שרימפסשרימפס
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
מפזרים שמיר ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
שמירשמיר
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, ו סוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.