שרימפס, ארטישוק ולחם שטוח ריקוטה טרי עשוי להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 3066 קלוריות, 111 גר' של חלבון, ו 112 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %67 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו שמן זית, שמן זית, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: עגבניות טריות, ריקוטה, ופסטה ארטישוק, שרימפס מתובל + פסטה ארטישוק עם רוטב עגבניות טרי, ו פיצה fig & ricotta flatbread.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק או גריל חיצוני לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
2
ממיסים את החמאה במחבת סאוט על אש בינונית, מוסיפים את השרימפס ושום וטחון עד שהשרימפס ורודים ומבושלים, בערך 2 דקות. זרוק את השרימפס עם הפטרוזיליה הקצוצה. מניחים בצד להתקרר ולאחר מכן לקצוץ את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
חמאה
שום
שרימפס
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין למתוח ולחץ עם הידיים כדי ליצור צורה דקה, מלבנית. אם אתה צריך, להרים את הבצק ולתת את המשקל הטבעי של הבצק למתוח את עצמו. זה לא צריך להיות מושלם, למעשה זה טוב יותר כשזה לא. ברגע שיש לך את הבצק בצורה שאתה אוהב, לצחצח צד אחד של הבצק עם שמן זית ולהניח את הצד הזה למטה שטוח על הגריל שחומם מראש. מבשלים את הבצק עד שהוא חרוך ויש לו מרקם פריך, כ -5 דקות, מברישים את הצד השני עם קצת שמן ולאחר מכן הופכים את הבצק ומכסים את הצד השני. לאחר הלחם חרוך ומבושל, להסיר אותו מן הגריל להרכיב את לחם הפנים.
מרכיבים שתצטרך
לחם שטוח
שמן זית
לחם
בצק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גריל
4
מורחים את הריקוטה על לחם הפנים ומפזרים את האורגנו על פני כל פני השטח. למעלה עם ארטישוקים, פלפלים אדומים ושרימפס ומפזרים את כל הדבר עם מיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
פלפל אדום
ארטישוק
לחם שטוח
אורגנו
גבינת ריקוטה
שרימפס
מורחים
5
לשרת וליהנות!
6
בכוס מדידה נוזלית, לשלב את המים החמים, שמרים וסוכר. לאפשר את השמרים להתמוסס ולפרוח, על 5 דקות. לאחר הפריחה, מוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
7
בינתיים, בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לשלב את הקמח והמלח. זרם בתערובת מים / שמרים, כמו הבצק מתחיל לבוא יחד, לעבור מצורף קרס בצק. אפשר לבצק ללוש, להוסיף קצת יותר קמח במידת הצורך, כך שהבצק משתחרר מצדי הקערה, 1 עד 3 דקות. אתה צריך להיות מסוגל לגעת בבצק ולא צריך את הבצק מקל על האצבעות שלך. לאחר שהבצק מלש ומתרחק מצדי הקערה, מסירים את הבצק מהקערה למשטח עבודה משוריין, ויחד עם ידיים מקומטות ממשיכים ללוש אותו ביד למשך 1 עד 2 דקות. ואז יוצרים את הבצק לכדור עגול ומניחים אותו לתוך קערה גדולה מרוססת עם תרסיס nonstick. מכסים את הקערה בניילון נצמד או במגבת צלחת נקייה ונותנים לבצק לעלות באזור חם של המטבח עד שהוא מכפיל את גודלו, 1 1/2 עד 2 שעות. לאחר שהבצק עלה הוא מוכן להיות מבושל עם זאת אתה רוצה!
הערות של קוק: הבצק הזה הוא בצק רטוב, לשמור על קמח ספסל מוכן ולוודא לפרוח את הידיים בעת עבודה עם הבצק. סמוך על תחושת הבטן שלך כשף, אם הבצק הוא רטוב, להוסיף עוד קמח, אם הוא נוקשה מדי, להוסיף קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מים
9
סוכר משמש להאכיל את השמרים אשר יסייע הבצק לגדול. קמח לחם ייתן לך מרקם לעיס כי הקמח יש יותר גלוטן. אתה לא צריך להשתמש מדחום כדי לקבל את טמפרטורת המים, זה צריך רק להרגיש חם למגע.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 11 דולר לבקבוק.