שרימפס בוער שיבולת שועל
שרימפס בוער וגרגרים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 589 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. אם יש לכם מלח כשר, מים, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מתכונים דומים: שרימפס ודגנים, שרימפס ודגנים, ו שרימפס ודגנים.
הוראות
להביא את החלב, המים והמלח לרתיחה בסיר 4 ליטר, להגדיר מעל חום בינוני גבוה.
בעוד לטאטא ללא הרף, להוסיף בהדרגה את שיבולת השועל. הפעל את החום נמוך ולכסות. מבשלים 15 עד 20 דקות או עד עבה וקרם, הסרת המכסה וטאטא כל 3 עד 4 דקות כדי למנוע את גריסים מלהידבק או להרכיב גושים.
הסר מהחום, להוסיף את הפלפל והחמאה, ולהקציף לשלב. לאחר החמאה נמסה, מערבבים בהדרגה את הגבינה. לכסות ולהניח בצד עד השרימפס מוכן.
מניחים מחבת ללא מקל 10 אינץ ' על אש בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים את השרימפס למחבת וזורקים פעם או פעמיים.
הסר את המחבת מהחום. בעדינות לשפוך את הוויסקי לתוך המחבת, בזהירות להצית עם גפרור ארוך או מקל קל, ולחזור לחום. לזרוק ללא הרף עד הלהבה מכבה, כ 1 עד 2 דקות.
לטגן עד שרימפס מבושלים דרך, 1 עד 2 דקות יותר. מתבלים ברוטב חריף ומלח ופלפל אם תרצו.