שרימפס ועוף Etouffee הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 919 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, שום, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 22 דקות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. נסו שרימפס Etouffee, שרימפס Étouffée, ו שרימפס Etouffee (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שמן הירקות ואת andouille ומבשלים, ערבוב, עד פריך, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
נקניק אנדויל
3
העברה לצלחת. מתבלים את העוף במלח, ואז מוסיפים לסיר בקבוצות לחום, 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
העבר לצלחת עם אנדוויל.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדויל
1
הסר את הסיר מהחום וקריר מעט (צריך להיות כ 1/4 כוס טפטוף; לנקז או להוסיף שמן לפי הצורך). להחזיר את הסיר לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מפזרים את הקמח ומערבבים, מגרדים את פיסות השחמה מהמחבת עם כף עץ. המשך לבשל, ערבוב, עד התערובת מריחה אגוזים והופך חום עמוק, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הסלרי, בצל, פלפל, שום, קאיין, ומלח לפי הטעם. מבשלים, ערבוב, עד הירקות רכים, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
להקציף במרק. להחזיר את העוף andouille לסיר ומבשלים עד העוף מבושל דרך, כ -25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק אנדויל
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
להעביר את העוף לצלחת ולתת להתקרר מעט בזמן התבשיל מבשלים; להסיר את העור לגרוס את הבשר. תחזיר את הבשר לסיר. מערבבים את השרימפס ושרי ומבשלים עד שהחסילון הופך ורוד, 2 עד 3 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.