קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס ופטריות סואי מיי

שרימפס ופטריות סואי מיי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 63 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם $1.35 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס ופטריות סואי מיי יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שרימפס, פטריות שיטאקי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר שרימפס ופטריות, שרימפס פטריות ביצה פו יונג, ו שרימפס ורוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד שהנוזל מתאדה. כפית פטריות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
מוסיפים בצל ו 5 המרכיבים הבאים (דרך 4 אונקיות שרימפס); תהליך 10 שניות או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף תערובת שרימפס למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של העור עם מים. לאסוף את הקצוות crimp של העור סביב מילוי; קלות לסחוט את העור לדבוק מילוי, משאיר העליון של כופתה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מניחים 1 חסילון חתיכת על גבי מילוי, לחיצה בעדינות לתוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים כופתה על תבנית אפייה; מכסים באופן רופף במגבת לחה כדי למנוע ייבוש. חזור על הליך עם עורות הנותרים ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
קו כל רמה של ספינת במבוק 2 קומות עם 2 עלי כרוב. מסדרים 12 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, מעל כרוב בכל סל קיטור. מחסנית שכבות, ומכסה במכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
8
מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ', ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מניחים סטימר במחבת, וכופתאות קיטור במשך 15 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר כופתאות מ steamer, וכפית 1/8 כפית sambal oelek על כל כופתה. זרוק כרוב.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.