קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות11
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שרימפס ופטריות סואי מיי

שרימפס ופטריות סואי מיי
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 63 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. אם $1.35 למנה נופל בתקציב שלך, שרימפס ופטריות סואי מיי יכול להיות מצוין ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו שרימפס, פטריות שיטאקי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיר שרימפס ופטריות, שרימפס פטריות ביצה פו יונג, ו שרימפס ורוטב פטריות.

הוראות

1
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
2
מוסיפים פטריות למחבת; מטוגנים 8 דקות או עד שהנוזל מתאדה. כפית פטריות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
דַק-דַק-
3
מוסיפים בצל ו 5 המרכיבים הבאים (דרך 4 אונקיות שרימפס); תהליך 10 שניות או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
עבודה עם 1 gyoza העור בכל פעם (לכסות את העור שנותר כדי למנוע ייבוש), כפית על 1 כף תערובת שרימפס למרכז של כל עור. להרטיב את הקצוות של העור עם מים. לאסוף את הקצוות crimp של העור סביב מילוי; קלות לסחוט את העור לדבוק מילוי, משאיר העליון של כופתה פתוח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מניחים 1 חסילון חתיכת על גבי מילוי, לחיצה בעדינות לתוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
מניחים כופתה על תבנית אפייה; מכסים באופן רופף במגבת לחה כדי למנוע ייבוש. חזור על הליך עם עורות הנותרים ומילוי.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
קו כל רמה של ספינת במבוק 2 קומות עם 2 עלי כרוב. מסדרים 12 כופתאות, 1 אינץ ' זה מזה, מעל כרוב בכל סל קיטור. מחסנית שכבות, ומכסה במכסה קיטור.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'2 פטרוזיליה בינונית, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
8
מוסיפים מים למחבת לעומק של 1 אינץ', ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מניחים סטימר במחבת, וכופתאות קיטור במשך 15 דקות או עד שנעשה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
הסר כופתאות מ steamer, וכפית 1/8 כפית sambal oelek על כל כופתה. זרוק כרוב.
מרכיבים שתצטרך
סמבל אולקסמבל אולק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.