שרימפס חמוץ-חם עם כרוב סיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל שרימפס חם חמוץ עם כרוב סיני. במנה עיקרית זו יש 284 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון שלם 30 מגיש 4 . אם יש לכם שמן צמחי, שמן שומשום, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במרמלדה הכתומה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 17 דקות. נסו מתכון כרוב סיני חמוץ מתוק, כרוב סיני חריף חמוץ מוקפץ עם בייקון, ו מחווני עוף ברביקיו חמוצים עם כרוב סיני כבוש וגזר (מתכונים דומים).
הוראות
שלב ראשון 5 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה-למעלה zip; להוסיף שרימפס. חותם, לזרוק למעיל. להשרות במקרר 1 שעה.
הסר שרימפס ממרינדה, הזמנת מרינדה.
יוצקים מרינדה שמורה לתוך קערה מיקרוגל קטן בטוח. מיקרוגל ב 30 שניות גבוהות או עד שחין המרינדה; להפריש.
אשכול שרימפס על שיפודים 4 (8 אינץ').
מניחים שיפודים על מחבת broiler מצופה ספריי בישול; צלייה 5 דקות או עד הסוף. תתחמם.
מחממים שמנים צמחיים ושומשום במחבת nonstick גדולה מעל חום גבוה; מוסיפים כרוב. מבשלים 2 דקות או עד נבלות כרוב; מפזרים מלח. כדי לשרת, לארגן שרימפס על גבי כרוב; טפטוף עם מרינדה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.