שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה
שרימפס מוקפץ ג'מבו עם רוטב פסיפלורה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 261 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. לכו לחנות ותרימו מלח ופלפל, נורת שומר, אנדיבים בלגיים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו מחבת פריך צרוב פלורידה סנאפר עם פסיפלורה קרם פירות הדר פלורידה וסלט שומר מגולח, מעוטר בחסילונים מוקפצים פלורידה מפרץ וריבת מנגו ירוקה פיקנטית, שרימפס מוקפץ ג'מבו עם פלפלים מתוקים, ו סלט תרד עם רוטב פסיפלורה ושקדים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים מסננת קטנה על קערה קטנה. לגרד את זרעי פרי התשוקה עיסת לתוך המסננת. עם כף, לחץ על זרעי פסיפלורה כדי לחלץ את המיץ; להשליך כל גושים סיביים המחוברים הזרעים.
מוסיפים את הזרעים למיץ פסיפלורה ומערבבים 2 כפות שמן זית. מתבלים את רוטב פסיפלורה עם מלח ופלפל.
במחבת גדולה של מים מלוחים רותחים, לבשל את הגזר התינוק, אספרגוס חניתות ופלפלים אדומים על חום גבוה בינוני עד במכרז, 4 דקות לאספרגוס ו 10 דקות לגזר ופלפלים. באמצעות כף מחוררת, מעבירים את הירקות לסדין אפייה מצופה במגבת נייר. מקלפים את הפלפלים האדומים.
מוסיפים את הנורה שומר למחבת ומבשלים עד במכרז, על 10 דקות.
להעביר את הנורה שומר על תבנית אפייה עם ירקות אחרים. ללטף את הירקות לייבש ולהשליך את מגבות הנייר.
לנקז את המחבת ולנגב אותו יבש.
מחממים 2 כפות של שמן זית במחבת.
מוסיפים את הגזר התינוק, חניתות אספרגוס ונורת שומר, מתבלים את הירקות עם מלח ופלפל ומבשלים אותם על אש גבוהה עד שהם משחימים קלות, כ 2 דקות לכל צד.
מעבירים את הירקות בחזרה לתבנית האפייה.
מוסיפים 1 כף שמן הזית למחבת ומוסיפים את הפלפלים האדומים הקלופים. מתבלים את הפלפלים במלח ופלפל ומבשלים אותם בחום גבוה בינוני עד שהם משחימים קלות, כ -2 דקות לכל צד; מעבירים לסדין האפייה. חזור עם 2 כפות של שמן זית ואת shiitake ו endives.
מעבירים את תבנית האפייה לתנור כדי לשמור על הירקות חמים.
מוסיף את 2 כפות הנותרים של שמן זית למחבת וחום עד מנצנץ.
מוסיפים את שרימפס ג ' מבו, לתבל אותם עם מלח ופלפל ומבשלים אותם על חום גבוה בינוני עד שהם זהובים ורק מבושל דרך, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מעבירים את הירקות לקערות רדודות ולמעלה עם השרימפס.
טפטוף פירות התשוקה רוטב על הירקות ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.