שרימפס מטוגן בסגנון יווני
המתכון היווני בסגנון שרימפס מוקפץ יכול להתבצע בעוד כ-8 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 346 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. אם יש לך גבינת פטה, שרימפס, עגבניות ענבים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפס יווני, סקווש ותרד מוקפץ, שרימפס לינגוויני בסגנון יווני, ו חסילונים בסגנון יווני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף 1 כף ויניגרט ושרימפס. לבשל שרימפס 3 דקות או עד הסוף, ערבוב לעתים קרובות.
הסר שרימפס מהמחבת; להתחמם.
מוסיפים עגבניות, 3 כפות ויניגרט, זיתים, בזיליקום למחבת. מבשלים 1 דקה או עד עגבניות מחוממות היטב.
הוסף שרימפס למחבת; לזרוק בעדינות.
מפזרים גבינה ובזיליקום נוסף, אם תרצה; לזרוק היטב.
מגישים עם טריזי לימון,אם תרצה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.