שרימפס מלח ופלפל
גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל סצ'ואן טחון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).
הוראות
מרכיבים: 2 lb תוספת שרימפס גדול, peeled2 כפות מלח כשר 1 / 2 כוס קורנפלור 1 / 2 כוס" מיידי "קמח סופר משובח (כמו וונדרה)1-2 tien tsin צ' ילה(ים), שמן mincedcanola (לטיגון)עבור תערובת מלח ופלפל:1/4 כוס מלח 1/2 כפות קרקע sichuan (szechuan) פלפל לבן כפית פלפל שחור
יוצקים לתוך צלחת להתקרר לחלוטין. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים 1 כף מלח כשר לקערה קטנה של מים קרים. מערבבים להתמוסס.
תוסיף את השרימפס ותשטוף את השרימפס.
מסננים ואז לחזור עם מלח שנותר. יש לשטוף את השרימפס במים קרים ואז לטפוח יבש. תניח בצד.מערבבים יחד את קמח התירס, קמח 1-2 כף (ים) של תערובת מלח ופלפל בקערה רדודה. תחפור את השרימפס.
חום על 1 אינץ ' של שמן קנולה בווק גדול או מחבת.
מוסיפים את השרימפס ומטגנים, 2-3 דקות או עד מבושל לחלוטין.
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר. צלחת ומקשטים עם צ ' ילה טחון.
מפזרים תערובת מלח נוספת, אם desired.My מחשבות: אם יש דבר אחד כי הוא פופולרי בהונג קונג הוא מזון. אתה יכול למצוא מאכלים כמעט מאוד פרובידנס בסין, כמו גם מנות יפניות, בריטיות, הודיות ואמריקאיות. מאז בראבו של ברחבי העולם ב 80 צלחות יהיה בהונג קונג השבוע (27 ביוני, 10 / 9c) חשבתי שזה יהיה סיכוי כיף לעשות אחד המאכלים הקנטוניים האהובים עליי, אשר קל למצוא בהונג קונג, מצופה קלות, שרימפס מלח פריך ופלפל. הוא נמצא באופן מסורתי בזמן ארוחת הערב (מנות מאודות כמו כופתאות הם אלה שנמצאו מוקדם יותר באותו היום, במהלך יאם צ ' ה) באחת מהמסעדות דים סאם רבות.שיניתי קצת את המנה מלהיות מסורתי לחלוטין כדי להפוך אותו יותר" ידידותי למשתמש"; קילפתי את השרימפס במקום להשאיר את הקונכיות על ועמלתי קמח תירס במקום קמח אורז קשה יותר למצוא אבל התוצאה הסופית היא נפלאה. חריף ומלוח ופריך. הם סופר כיף לעשות בווק אבל אם כישורי הטיגון שלך ווק הם לא הטובים ביותר, אתה יכול לטגן את כל אצווה בבת אחת במחבת תחתית כבדה גדולה.פלפל סצ ' ואן הם יודעים עבור שלהם "משתק חם" נטיות, הם עושים את הלשון והשפתיים שלך עקצוץ קצת תוך מתן טעם הדר y החתימה שלהם. אחסן את שאריות תערובת מלח / פלפל במיכל אטום בפעם הבאה שאתה עושה שרימפס מלח ופלפל (או לנסות את זה על פופקורן!).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.