קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות27
מגזין

שרימפס מלח ופלפל

שרימפס מלח ופלפל
גשו לסופר וקנו מלח כשר, פלפל סצ'ואן טחון, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו שרימפס מלח ופלפל, שרימפס מלח ופלפל, ו שרימפס מלח ופלפל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרכיבים: 2 lb תוספת שרימפס גדול, peeled2 כפות מלח כשר 1 / 2 כוס קורנפלור 1 / 2 כוס" מיידי "קמח סופר משובח (כמו וונדרה)1-2 tien tsin צ' ילה(ים), שמן mincedcanola (לטיגון)עבור תערובת מלח ופלפל:1/4 כוס מלח 1/2 כפות קרקע sichuan (szechuan) פלפל לבן כפית פלפל שחור
מרכיבים שתצטרך
שרימפס ג ' מבושרימפס ג ' מבו
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-דַק-
2
יוצקים לתוך צלחת להתקרר לחלוטין. תניח בצד.בינתיים, מוסיפים 1 כף מלח כשר לקערה קטנה של מים קרים. מערבבים להתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
תוסיף את השרימפס ותשטוף את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
4
מסננים ואז לחזור עם מלח שנותר. יש לשטוף את השרימפס במים קרים ואז לטפוח יבש. תניח בצד.מערבבים יחד את קמח התירס, קמח 1-2 כף (ים) של תערובת מלח ופלפל בקערה רדודה. תחפור את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
חום על 1 אינץ ' של שמן קנולה בווק גדול או מחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
מוסיפים את השרימפס ומטגנים, 2-3 דקות או עד מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
7
ניקוז על צלחת מרופדת מגבת נייר. צלחת ומקשטים עם צ ' ילה טחון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
8
מפזרים תערובת מלח נוספת, אם desired.My מחשבות: אם יש דבר אחד כי הוא פופולרי בהונג קונג הוא מזון. אתה יכול למצוא מאכלים כמעט מאוד פרובידנס בסין, כמו גם מנות יפניות, בריטיות, הודיות ואמריקאיות. מאז בראבו של ברחבי העולם ב 80 צלחות יהיה בהונג קונג השבוע (27 ביוני, 10 / 9c) חשבתי שזה יהיה סיכוי כיף לעשות אחד המאכלים הקנטוניים האהובים עליי, אשר קל למצוא בהונג קונג, מצופה קלות, שרימפס מלח פריך ופלפל. הוא נמצא באופן מסורתי בזמן ארוחת הערב (מנות מאודות כמו כופתאות הם אלה שנמצאו מוקדם יותר באותו היום, במהלך יאם צ ' ה) באחת מהמסעדות דים סאם רבות.שיניתי קצת את המנה מלהיות מסורתי לחלוטין כדי להפוך אותו יותר" ידידותי למשתמש"; קילפתי את השרימפס במקום להשאיר את הקונכיות על ועמלתי קמח תירס במקום קמח אורז קשה יותר למצוא אבל התוצאה הסופית היא נפלאה. חריף ומלוח ופריך. הם סופר כיף לעשות בווק אבל אם כישורי הטיגון שלך ווק הם לא הטובים ביותר, אתה יכול לטגן את כל אצווה בבת אחת במחבת תחתית כבדה גדולה.פלפל סצ ' ואן הם יודעים עבור שלהם "משתק חם" נטיות, הם עושים את הלשון והשפתיים שלך עקצוץ קצת תוך מתן טעם הדר y החתימה שלהם. אחסן את שאריות תערובת מלח / פלפל במיכל אטום בפעם הבאה שאתה עושה שרימפס מלח ופלפל (או לנסות את זה על פופקורן!).
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
קמח אורזקמח אורז
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.