שרימפס סלע לבה עם רוטב ליים צ'יפוטלה דבש וסלסת ג' יקמה מנגו
המתכון שרימפס סלע לבה עם רוטב ליים צ'יפוטלה דבש ומנגו ג' יקמה סלסן מוכן בסביבות 1 שעה ו 5 דקות והוא בהחלט מדהים ללא חלב ופסקאטריאן אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. זה הר ד ' אובר יש 375 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 7. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לכו לחנות ואספו ג'יקמה, שרימפס סלע, חרדל דיז' ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 31%, וזה לא כל כך מצוין. נסו עוף צ'יפוטלה עם סלסת מנגו ג' יקמה, שרימפס, ג'יקמה וסלסת מנגו, ו סלמון ליים דבש עם סלסת מנגו עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
לרוטב ליים צ ' יפוטלה דבש: במעבד מזון מחית את כל המרכיבים עד לאיחוד ומוסיפים לסיר לחימום על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן פלפל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לשרימפס: בזמן שהרוטב מצטמצם, שלבו את הקמח עם המלח, הפלפל, הקאיין ואבקת הצ ' ילי ובחשו לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את השרימפס בקבוצות לקמח וזורקים בעדינות לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®
4
מחממים כמה סנטימטרים שמן קנולה ל -350 מעלות צלזיוס במחבת עמוקה ומוסיפים את השרימפס. מבשלים עד להזהבה, הופכים לפי הצורך, 3 עד 4 דקות. עבוד בקבוצות כדי למנוע צפיפות.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים מהשמן ומסננים על צלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מחלקים ומוסיפים את אטריות האורז לתחתית 2 כוסות מרטיני. מעל האטריות עם 3 גלגלי ליים כל אחת ומניחים בצד עד לשירות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורז
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
7
מוסיפים את השרימפס לרוטב המצומצם וזורקים בעדינות לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוציאים מהרוטב בעזרת כף מחוררת או מלקחיים ומניחים בכוסות המרטיני המוכנות.
מרכיבים שתצטרך
4 בוקאצ'יני מוצרלה טריים, כל אחד בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריגיו הם בחירה מצוינת לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
רמי צדדי עמק הנהר הרוסי סוביניון בלאן
שנת 2017 החלה בחורף רטוב מאוד, וחידשה את מי התהום לאחר מספר שנים של בצורת. תקופת חום בסוף הקיץ האיצה את ההתבגרות באזורים רבים של גידול יין, אך הייתה לה השפעה מינימלית במחוז לייק. הפרי היה בבגרות אופטימלית ונקטף רק כמה ימים מאוחר יותר מאשר בשנים קודמות. האיכות הייתה יוצאת דופן, עם ביטוי חומצי וזני שמור היטב. יפה מרקם עם פריך, גימור בהיר.