שרימפס ספרדי
שרימפ ספרדי זה ... חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 247 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. גשו לסופר וקנו 4 כפית טימין, עגבניות שימורים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו שרימפ מנודים דרומיים, שרימפס ספרדי Farfalle, ו שרימפס ואורז ספרדיים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח, קורנית, 1/4 מלח כפית, ופלפל שחור בשקית פלסטיק zip-top גדולה.
מוסיפים את השרימפס, אוטמים ומנערים היטב.
מחממים שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את השרימפס, ומטוגנים 3 דקות.
מוסיפים בצל, פלפל ושום; מטוגנים 2 דקות.
מוסיפים 1/4 כפית מלח ועגבניות; מבשלים 4 דקות. מוסיפים שרימפס וחומץ.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.