שרימפס עם ריזוטו פסטו ארוגולה
שרימפס עם ריזוטו פסטו ארוגולה עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מלח ופלפל, שרימפס, גרידת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו ריזוטו ארוגולן ובזיליקום פסטו עם פטריות מוקפצות, שרימפס לימון וריזוטו ארוגולה, ו שרימפס צרוב במחבת וריזוטו ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את הפסטו לשלב את כל החומרים למעבד מזון להתמזג עד הדבק נוצר ולהניח בצד.
באמצעות סיר, מערבבים את האורז והחמאה ומערבבים היטב על אש בינונית. לבשל אותו ערבוב עד ניחוח קלוי מתפתח.
מוסיף את הנוזל בכמה תוספות, ערבוב האורז לעתים קרובות. מבשלים את הריזוטו עד שהאורז הוא אל דנטה, ורוב הנוזל נספג, זה צריך לקחת בערך 20 דקות. המרקם צריך להיות קרמי.
מוסיפים את הפסטו לריזוטו ומערבבים היטב. תבשל עוד דקה.
מטגנים את השרימפס בשמן זית עד ורוד וזנבות הם מכורבלים, על 3 עד 5 דקות. כדי לשרת, צלחת ריזוטו במרכז הצלחת העליון עם שרימפס.
מתכון זה סופק על ידי שפים מקצועיים כבר scaled למטה ממתכון בתפזורת המסופקת על ידי מסעדה. השפים FN לא בדקו את המתכון הזה, בפרופורציות שצוינו, ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות שום ייצוג לגבי התוצאות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.