קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

שרימפס צלוי, תירס ובייקון ראמן

שרימפס צלוי, תירס ובייקון ראמן
שרימפס צלוי, ראמן תירס ובייקון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 801 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. גשו לסופר וקנו אטריות ראמן, נורי, על ידי חתיכות קומבו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה די טוב. נסו בייקון ושרימפס של טוד ראמן מוקפץ, טאקו שרימפס ליים כוסברה עם סלט תירס קלוי וקרמה חלפיניו קלויה, ו שרימפס שמנת עם בייקון ותירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את הקומבו עם 6 כוסות מים קרים בסיר בינוני והביא לאט לרתיחה על אש בינונית, כ -10 דקות; לא להרתיח או שהקומבו יהפוך למריר. בדיוק כשהמים מגיעים לרתיחה, מוציאים וזורקים את הקומבו ומוסיפים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
KombuKombu
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים רק ביישן של רתיחה, להסיר מהחום ולהניח בצד תלול במשך כמה דקות. מסננים לקערה וזורקים את פתיתי הבוניטו.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
למרק הראמן: נגבו את הסיר, הוסיפו את השמן והניחו על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אטריות ראמןאטריות ראמן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את קליפות השרימפס השמורות ולבני הבצל. מבשלים תוך כדי ערבוב עד שהקליפות שחומות בכל רחביהן, 4 עד 5 דקות; הקליפות צריכות להשמיע צליל פצפוץ כשהן טוסטים ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
5
מוסיפים את הדאשי והשיטאקים ומביאים לרתיחה. מבשלים 30 דקות, ואז מסננים את המרק, ושומרים את השיטאקים. מחזירים את המרק לסיר, מערבבים פנימה את תיבול המירין ופירות הים ומניחים על אש נמוכה עד שהם מוכנים להגשה. אתה צריך בערך 3 כוסות מרק. גזע ופורסים את השיטאקים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)(אם משתמשים בשרימפס גדולים יותר, קוצצים גס)
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
דאשי.דאשי.
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש גבוהה ובשלו את אטריות הראמן לפי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מסננים ושוטפים את האטריות במים קרים כדי להסיר עמילן משטח ולהפסיק את הבישול. השאירו לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
עמילןעמילן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד שהוא פריך, כ -5 דקות, ואז מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
יוצקים מחצית משומן הבייקון מהתבנית לכלי קטן כדי לחסוך לטיגון האטריות. מעלים את האש לבינונית-גבוהה, מוסיפים את השרימפס והתירס לשומן הבייקון שנותר במחבת ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
קולים עד שהשרימפס מבושל, כ -4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מוציאים את השרימפס והתירס לצלחת, ואז מוסיפים למחבת את שומן הבייקון השמור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
תנו למחבת להיות טובה וחמה לפני שמוסיפים את אטריות הראמן. מבשלים תוך ערבוב מינימלי עד שהאטריות פריכות וחרוכות במקומות, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות ראמןאטריות ראמן
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מחלקים את האטריות בין ארבע קערות. למעלה עם שרימפס, תירס, בייקון, שיטאקים פרוסים, ירקות בצל ירוק ונורי מגורר. מרק ראמן מצקת לתוך הקערות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אטריות ראמןאטריות ראמן
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
נוריםנורים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי43אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פתיתי בוניטופתיתי בוניטו21אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות שיטאקה מיובשות (אודותפטריות שיטאקה מיובשות (אודות2תירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 1 כוס תירס קפוא, מופשרתירס אוזניים, גרעינים הוסרו או 1 כוס תירס קפוא, מופשר2אינצ ' ים6-מאת קומבו (אצות מיובשות; בערך 3/4 אונקיה), שטוף6-מאת קומבו (אצות מיובשות; בערך 3/4 אונקיה), שטוף4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות4ריבס, קצוץ טרי או קפואנורי מגורר, לקישוטנורי מגורר, לקישוט425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות ראמן טריות (אפשר להשתמש ביובש בקמצוץ)אטריות ראמן טריות (אפשר להשתמש ביובש בקמצוץ)4בצל ירוק, ירוק פרוס דק, לבנים עזבו שלםבצל ירוק, ירוק פרוס דק, לבנים עזבו שלם2(יכול להיות או להרחיק)תיבול פירות ים, כגון מפרץ הישןתיבול פירות ים, כגון מפרץ הישן340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (16/20), קלוף ומעוצב, חתוך לשניים לאורכו, פגזים שמוריםשרימפס (16/20), קלוף ומעוצב, חתוך לשניים לאורכו, פגזים שמורים113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון עבה לחתוך, לחתוך לרצועות 1/2 אינץבייקון עבה לחתוך, לחתוך לרצועות 1/2 אינץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ג ' ולי-לייד גלן אוקס כרם פינו גרי. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ -32 דולר.
ג ' ולי-ליידה גלן אוקס כרם פינו גרי
ג ' ולי-ליידה גלן אוקס כרם פינו גרי
מגיע מהכרם העתיק ההיסטורי חוות גלן אוקס המהווה כיום חלק מה-אמון קרקעות סונומה. עם קרקעות הסחף הסלעיות העמוקות שלו, זהו ביתם של קברנה גפן ישנה בעיקר, אך פינו גרי נבחר כמעט כמעין הגנה מפני כפור, מכיוון שהוא יכול להתמודד עם החלק התחתון הקר של צלע הגבעה המתגלגלת. הפינו גרי משגשג כאן במיקרו-אקלים המיני שלו, כשהוא ממוקם ליד נחל מתפתל בקרקעותיו החצוצות והחרסיות.הרים מוקדם כדי לשמור על חומציות מרוסק ברגל במשך 3 יום אשכול שלם קר להשרות אשר מוסיף מרקם פנולי תוך השאלת יפה רוזצ ' י שמפניה כמו צבע. כל התסיסה הפראית בשילוב של אלון אל חלד ונייטרלי ואז התיישנה כולם בבריק ניטרלי.מבושם בפראות של מלון שרנטיאס, פרי אבן, ברגמוט ועלי ליים של קפה. זה לא פינו גריגיו של סבתא שלך....