קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

שרימפס צרפתית

שרימפס צרפתית
שרימפס צרפתית דורש סביב 40 דקות מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 556 קלוריות, 43 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מאוכלרשת יש 541 אוהדים. לכו לחנות ואספו שמן זית, פטרוזיליה, שרימפס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. עם כפית ציון 95%, המנה הזו מדהימה. נסו שרימפס צרפתית, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
פרפר את השרימפס: חותכים עמוק לאורך הקצה המעוקל החיצוני, ואז מתפשטים כמו ספר. טפיחה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
הקציפו בקערה את הביצים עם 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל וכף 1 פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים כ-1/8 אינץ ' שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
שים את הקמח בקערה רדודה. עובדים בקבוצות, מחפרים את השרימפס בקמח, טובלים בתערובת הביצים ומוסיפים למחבת בצד החתוך כלפי מטה; מטגנים, הופכים, עד להשחמה קלה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
מעבירים למגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
יוצקים את כל השמן מהמחבת ומנגבים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את המרק, היין ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם מעט, 4 דקות. דוחפים את העגבניות לצד אחד; מקציפים פנימה את החמאה כמה חתיכות בכל פעם. מערבבים פנימה את השרימפס ואת 1 כף הפטרוזיליה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
בינתיים מכניסים את התרד לקערה חסינת מיקרוגל, מפזרים מים ומתבלים במלח ופלפל. מכסים בניילון ומנקבים את הפלסטיק; מיקרוגל עד נבול, 3 עד 5 דקות. מחלקים את תערובת התרד והשרימפס בין הצלחות ומעליהם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
צילום: כריסטופר טסטני

יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.

ניתן לשלב שרימפס עם סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג ' יו. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכנים במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. אתה יכול לנסות את גאג ' אן אלטני די בראסיקה סוביניון בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-150 דולר לבקבוק.
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
ג ' ה אלטני די ברסקה סוביניון בלאן
צהוב זהוב עם בושם אלגנטי עם תווים ארומטיים בהרמוניה עם הפרי המובהק. מבנה צפוף וגוף מאוזן, נתמך על ידי חומציות משולבת לחלוטין.