שרימפס קוסקוס
שרימפס קוסקוס יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 479 קלוריות. אם יש לכם ג'ינג'ר, אבקת צ' ילי, יוגורט דל שומן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: שרימפס עם קוסקוס, שרימפס עם קוסקוס, ו שרימפס עם קוסקוס מחיטה מלאה.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר, לשלב מרק, catsup, זנגביל, זרעי חרדל, אבקת צ ' ילי, garam masala, ו שמיר עשב. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; כאשר רותחים, מוסיפים שרימפס ומבשלים עד אטום אבל עדיין לח למראה במרכז החלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 3 עד 4 דקות.
מיד, מערבבים קוסקוס למחבת, לכסות, ולהסיר מהחום.
בואו לעמוד 5 דקות. מערבבים תערובת עם מזלג; צריך להיות קצת נוזל. כפית שרימפס קוסקוס על צלחות; מפזרים מנטה ולהוסיף יוגורט, מלח, ומיץ מ פלחי סיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.