תאנים עם קרם דבש-יוגורט
מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך יוגורט חלב מלא, לימונים, דבש פריחת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יוגורט עם תאנים, גרנולן ודבש, תאנים בקרמל דבש עם יוגורט, ו תאנים טריות עם דבש, יוגורט ואגוזים.
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, לחתוך את הקליפה מ 2 תפוזים (חלק כתום בלבד) ו מ 1 לימון (חלק צהוב בלבד).
מקלף מקום בסיר גדול כבד. מיץ תפוזים ולימונים.
הוסף 1 כוס מיץ תפוזים ומיץ לימון 1/4 כוס למחבת אחת (להזמין כל מיצים הנותרים לשימוש אחר).
מוסיפים זינפנדל אדום, סוכר, דבש ותבלינים ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים תאנים מיובשות; להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד התאנים מכרז תערובת מצטמצם 3 1/2 כוסות, על 1 שעה.
העברה לקערה; כיסוי וצינה לפחות 6 שעות. (ניתן להכין 3 ימים קדימה. שמור צונן.)
מקציפים יוגורט חלב מלא רגיל ודבש פריחת תפוזים בקערה בינונית כדי להתמזג; להפריש.
מניחים 1/4 כוס שמנת מקוררת בכוס קטנה; מפזרים ג ' לטין ללא טעם מעל.
בואו לעמוד עד ג ' לטין מרכך סופג את כל הקצפת, על 15 דקות.
להביא 1/2 כוס שמנת כדי להתבשל בסיר בינוני כבד על חום בינוני.
מוסיפים תערובת ג 'לטין מרוכך ומערבבים עד ג' לטין מתמוסס לחלוטין, על 1 דקה (לא להרתיח).
הסר מהחום. מערבבים בהדרגה הנותרים 3/4 כוס שמנת.
מקציפים תערובת שמנת לתערובת יוגורט. מחלקים יוגורט שמנת תערובת בין שישה כוסות פודינג 3/4 כוס או ramekins. לקרר יוגורט קרמים עד סט, לפחות 4 שעות. (ניתן להכין 1 יום קדימה. לכסות ולשמור קרמים יוגורט בקירור.)
חותכים סביב קרמים יוגורט כדי לשחרר. הפוך על צלחות; להקיף עם תאנים וסירופ לשרת.
הוספת ג ' לטין מרוכך קרם חם עושה את זה קל יותר להתמוסס. כדי להיות בטוח שזה מומס לחלוטין, להפוך את הכף או מרית כי אתה ערבוב עם ולהפעיל אצבע על תערובת קרם חם. אתה לא צריך להרגיש או לראות שום גרגירי ג ' לטין.