תבשיל אורז בר ונקניק
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל אורז בר ובשר חזיר יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל 491 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. אם יש לכם ברוקולי חתוך, מיונז, חרדל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי לנצל את האורז הלבן לבישול מהיר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פודינג אורז אפוי כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 50%. ציון זה מוצק. נסו תבשיל אורז פראי, תבשיל אורז עוף ופראי, ו תבשיל עוף ואורז בר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מכינים את האורז לפי הוראות החבילה. כף לתוך 2-1/2 קילו לא משומן. תבנית אפייה. למעלה עם ברוקולי ונקניק.
שלב את המרק, המיונז והחרדל.
מורחים על תערובת האורז ומערבבים בעדינות.
מכסים ואופים בחום של 350 ניתנים להזזה למשך 45 דקות או עד שהם מבעבעים.
מניחים לעמוד 5 דקות לפני ההגשה.