תבשיל אלוהי
תבשיל אלוהי עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 849 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 61 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. . אם יש לכם רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה טוב. מתכונים דומים: תבשיל אלוהי, תבשיל עוף אלוהי, ו עוף אלוהי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
במחבת מעל חום בינוני, חום את בשר בקר הקרקע עד לא מראה ורוד; לנקז עודף שומן. מערבבים רסק עגבניות, רוטב ווסטרשייר, רוטב חם אורגנו; להפריש.
במחבת נפרדת, להמיס 2 כפות חמאה על חום בינוני.
מטגנים את הבצל הקצוץ עד שקוף. בקערה בינונית, לשלב גבינת קוטג', גבינת שמנת, שמנת חמוצה ובצל מוקפץ.
מניחים 1/2 של אטריות מבושלות בתחתית של תבשיל 2 ליטר.
טפטוף עם 1/2 של חמאה מומסת. מכסים בתערובת גבינה. לזרוק אטריות שנותרו עם חמאה מותכת הנותרים, ולהתפשט על תערובת גבינה. מכסים בתערובת בשר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד מבעבע.