תבשיל אמנון חריף ושומר
נזיד אמנון חריף ושומר עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 404 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם רוטב ארביאטה בבקבוק, מיץ צדפות, נורת שומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אמנון מושחר עם שומר וסלט כרוב, פילה אמנון פריך עם שומר-מנטה צציקי, ו אמנון עם שומר-רוטב יוגורט ופלפל אדום קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ עלים חיצוניים קשים מן שומר; רסק פריכות נוצות למדוד 2 כפות.
להסיר ולהשליך את הגבעולים.
חותכים נורת שומר במחצית לאורכו; להשליך ליבה. פרוסה דק נורת שומר.
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים שומר פרוס; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. להפחית את החום בינוני; לכסות ולבשל 4 דקות או עד שומר הוא פריך במכרז.
מוסיפים שום למחבת; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים רוטב ארביאטה, 1/2 כוס מים, ומיץ צדפות למחבת; מבשלים 5 דקות.
הוסף אמנון למחבת; כיסוי ומבשל 4 דקות או עד לסיום. מחלקים תבשיל בין 4 קערות, ומפזרים באופן שווה עם בריכות שומר שמורות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
טילפיה עובדת ממש טוב עם פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר, ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.