תבשיל אננס
גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי קרקר, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: תבשיל אננס, תבשיל אננס חזיר, ו תבשיל אננס.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
משמנים תבשיל קדרה בגודל בינוני עם חמאה.
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הסוכר והקמח. מערבבים בהדרגה את הגבינה.
מוסיפים את חתיכות אננס סחוט, ומערבבים עד החומרים משולבים היטב.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת תבשיל מוכן.
בקערה בינונית נוספת, לשלב את פירורי קרקר, חמאה מומסת, ומיץ אננס שמור, ערבוב עם מרית גומי עד מעורבב באופן שווה.
מורחים פירור תערובת על גבי תערובת אננס.
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד חום זהוב.