זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זה מושלם עבור סתיו. וזה טוב. נסו תבשיל אנצ'ילדה זול קל, שברון הלב של הצלחה, ותבשיל אנצ'ילדה בריא, קל, זול ואורז חום, ו תבשיל אורז בשרי גביני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350degrees F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
לרוטב: בסיר מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן, הבצל וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
בצל
רוטב
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מטגנים עד הבצלים רכים ושקופים.
מרכיבים שתצטרך
בצל
5
הוסף את רסק העגבניות בשלב זה ולהפוך את החום קצת, במידת הצורך, כדי לבשל את הדבק. מערבבים ומבשלים עד שהוא מעמיק בצבע, ולאחר מכן להוסיף את הכמון, טימין ושום. מערבבים לערבב ומבשלים עד ריחני. לאחר מכן מוסיפים את מרק הבשר ועגבניות מרוסקות. להעלות את החום להביא את התערובת לרתיחה, ולאחר מכן נמוך יותר לרתיחה ולכסות, רותח במשך 20 דקות יותר. (הרוטב יכול להיות מאוחסן קפוא בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מרוסקות
רסק עגבניות
מרק בשר
שום
כמון
רוטב
טימין
6
למילוי הבשר: בינתיים, במחבת גדולה עם צדדים ישרים, מוסיפים את שמן הזית על חום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל להסתחרר, מוסיפים את הבצל ופלפלים ירוקים וצהובים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צהוב
שמן זית
בצל
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את השום ומבשלים עד למכרז, כ 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום
8
מוסיפים את בשר בקר הקרקע, מרק, כמון, אבקת בצל, טימין, עגבניות ותבלינים ספרדית, המאפשר זמן בין כל תוספת להתמזג. מתבלים עם קמצוץ של מלח וטחינה או 2 של פלפל (התיבול הספרדי מוסיף תוכן מלח, כדי להיות זהיר לא לאורך העונה). מערבבים לשבור את הבשר לחתיכות באמצעות כף או מזלג. מבשלים עד הבשר מבושל דרך, 8 עד 10 דקות. (הבשר יכול להיות מאוחסן קפוא בשלב זה.)
מרכיבים שתצטרך
אבקת בצל
בשר טחון
תיבול
עגבנייה
פלפל
מרק
כמון
טימין
בקר
מלח
9
כדי להרכיב את התבשיל: לזרוק את הגבינות מגורסות יחד כדי להתמזג ולהניח בצד.
10
הוסף 1/2 כוס של הרוטב האדום לתבנית אפייה עמוקה 9 1/2 אינץ ' והתפשט כדי מעיל התחתון באופן שווה. למעלה עם 6 טורטיות, חופפים כדי לכסות את החלק התחתון של צלחת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
טורטיה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
תבנית אפייה
11
שכבה את המנה על ידי הוספת מחצית הבאה של תערובת הבשר ו 1/2 כוס של גבינות מגורר, מתפשט באופן שווה בתבשיל. לאחר מכן, דאנק 6 טורטיות, אחד אחד, ברוטב אדום חם שכבה על הגבינה ובשר, חופפים במידת הצורך. למעלה עם הבשר שנותר, עוד 1/2 כוס של גבינות מגורסות ושכבה נוספת של טורטיות טבולות ברוטב האדום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אדום
טורטיה
גבינה
בקר
12
יוצקים את שאר הרוטב מעל, להפיץ באופן שווה ולסיים עם שאר הגבינה מגורר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה קרועה
רוטב
13
מניחים צלחת על תבנית אפייה ואופים עד הגבינה נמסה ואת בועות הרוטב, 25 עד 30 דקות. אם אופים את התבשיל מהמקפיא, מוסיפים 15 עד 20 דקות לזמן הבישול, או עד שהוא מבעבע. לכסות באופן רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הביירון פידלסטיקס ויניארד פינו נואר עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.