קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל בטטה V

תבשיל בטטה V
תבשיל בטטה V יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . אם יש לך סוכר חום, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל אחד 2 ליטר אפייה צלחת עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים פירה, 1/3 כוס סוכר חום, ליקר ביצים, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, מלח וחלבוני ביצה. תערובת כפית לתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
בטטהבטטה
סוכר חוםסוכר חום
חלבוניםחלבונים
מרגרינהמרגרינה
ליקר ביציםליקר ביצים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מערבבים את 1/2 כוס סוכר חום וקמח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
חותכים את מרגרינה 2 כפות מקורר עד התערובת דומה פירורים גס.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
5
מפזרים מעל תערובת בטטה.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
6
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור