תבשיל בטטה V
תבשיל בטטה V יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 174 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. . אם יש לך סוכר חום, חמאה, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: פעמיים אפוי בטטה בטטה קליפות עם פקאן Streusel (akan Individual Sweet Potato תבשיל), תבשיל בטטה, ו תבשיל בטטה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל אחד 2 ליטר אפייה צלחת עם תרסיס בישול שאינו מקל.
מערבבים את תפוחי האדמה המתוקים פירה, 1/3 כוס סוכר חום, ליקר ביצים, מרגרינה מומסת, תמצית וניל, מלח וחלבוני ביצה. תערובת כפית לתבנית אפייה מוכנה.
מערבבים את 1/2 כוס סוכר חום וקמח.
חותכים את מרגרינה 2 כפות מקורר עד התערובת דומה פירורים גס.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 30 דקות.