קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

תבשיל בטטה מתובל

תבשיל בטטה מתובל
זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לכם תפוחי אדמה מתוקים, ריכוז מיץ תפוזים, פקאנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה די טוב. נסו תבשיל בטטה מתובל, תבשיל בטטה מתובל קוקוס, ו גאודן מעושן ותבשיל בטטה עם פקאן מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
פירס תפוחי אדמה עם מזלג; לסדר במעגל על מגבות נייר בתנור מיקרוגל. מיקרוגל ב 16 דקות גבוהות או עד מכרז, סידור מחדש של תפוחי אדמה לאחר 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
מיקרוגלמיקרוגל
תנורתנור
3
בואו לעמוד 5 דקות.
4
חותכים כל תפוח אדמה במחצית לאורכו; לגרוף את עיסת לקערה גדולה. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים סוכר ו-5 המרכיבים הבאים( סוכר דרך אגוז מוסקט), ומכים עם מיקסר במהירות נמוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
להוסיף ביצים; לנצח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
7
תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר; מפזרים פקאנים.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים ב 350 במשך 45 דקות או עד מחומם היטב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור