תבשיל ביצה
תבשיל ביצים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 4 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם פלפל, קמח, מרגרינה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, מאפינס ביצים לארוחת בוקר, ו עוגות פודינג ביצה פורטוגזיות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
מוציאים בעדינות את הקליפה מהביצים הקשות וחותכים פנימה 1/
מניחים את הצד החתוך כלפי מטה בתבנית אפייה משומנת במרגרינה.
בסיר, ממיסים את המרגרינה, מוסיפים את הקמח ומבשלים, תוך ערבוב במשך 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את חצי וחצי בהדרגה, ומערבבים עד שהתערובת מסמיכה ומתבלים בתיבול ביתי.
מוסיפים את החרדל היבש ואת הגרוייר ומערבבים עד להמסה.
יוצקים את הרוטב על הביצים ומפזרים מעל פרמזן.
אופים כ 20 עד 30 דקות עד מבעבע העליון הוא חום זהוב.
מערבבים יחד את החומרים ומאחסנים בכלי אטום עד 6 חודשים.