גשו לסופר וקנו טפיוקה, תפוחי אדמה, לחם ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. החורף יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-30 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 96% , וזה מעולה. נסו קורנדביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים , תבשיל בקר וגינס ותבשיל צ'ילה ירוק בקר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
1 קרטון (8 אונקיות) גבינת מסקרפונה
2
במחבת גדולה על אש בינונית, משחימים את בשר התבשיל; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקר
ציוד שתשתמש בו
צנצנת פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
3
מערבבים בקערת מיקסר את העגבניות, המים, הטפיוקה, גרגירי חמי הבקר, הסוכר, המלח והפלפל. מערבבים פנימה את בשר הבקר, הגזר, הסלרי, תפוחי האדמה, הבצל וקוביות הלחם.
מרכיבים שתצטרך
גרגרי בוליון בקר
פירורי לחם מתובלים בסגנון איטלקי
4 כוסות לחם צרפתי או מחמצת חתוך לקוביות (חתיכות של 1 אינץ')
תפוחי אדמה רדומים, כל אחד בערך 3/4 קילו כל אחד, משוקפים היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 מלפפון בינוני, קלוף, זרע וחתוך לרצועות
טפיוקה.
צרור סלרי, פרוס (בערך
1-1/2 כוסות חרדל מוכן
1 בקבוק (1 אונקיה) צבע מאכל אדום, אופציונלי
1-1/4 כוס מים קרים
1 צנצנת (12 אונקיות) פרוסות מלפפון חמוץ שמיר
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס צ'דר חד מגורר, בתוספת תוספת לציפוי
4
יוצקים לתבנית האפייה המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
5
מכסים ואופים במשך שעתיים, או עד שהבשר והירקות רכים.