קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

תבשיל בקר וגבינה

תבשיל בקר וגבינה
תבשיל בקר וגבינה נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.74 דולר למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו תערובת גבינה מקסיקנית, קרם מרוכז של מרק פטריות, תיבול טאקו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: תבשיל בקר וגבינה, תבשיל מק וגבינה בקר טחון, ו גבינת פילי ותבשיל בקר טחון.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את תיבול הטאקו, המים, האורז, המרקים והצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיםמים
בקרבקר
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מכסים ואופים בחום של 350 מעלות למשך 25 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
אופים 5 דקות יותר או עד מחומם דרך גבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור