תבשיל בקר ופטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר ופטריות. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך פלפל, ורמוט, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בקר ופטריות, תבשיל פטריות בקר, ו תבשיל בשר פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן מבשר; לחתוך בשר בקר לקוביות 1 אינץ'. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר ובצל; לטגן 5 דקות.
מערבבים קמח, מלח ופלפל; מפזרים על תערובת בשר בקר, ומבשלים 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים פטריות ו-7 המרכיבים הבאים (פטריות דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 40 דקות או עד בשר רך, ערבוב מדי פעם.
מקשטים עם פטרוזיליה, אם תרצה.
הערה: תחליף 1 מרק עוף כוס עבור 1 כוס ורמוט,אם תרצה.