תבשיל בקר עם ביסקוויט
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל בקר ותירס עם ביסקוויט, תבשיל איטלקי עם ביסקוויט, ו תבשיל איטלקי עם ביסקוויט.
הוראות
בסיר קטן מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המים, רוטב העגבניות, רסק העגבניות והפלפל. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה ירקות ו 1/4 כוס גבינה.
העברה ל-1-קוט. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול (המנה תהיה מלאה).
הפרד כל ביסקוויט אופקית לשניים; מסדרים סביב קצה המנה.
מברישים בחמאה; מפזרים אורגנו.
מפזרים את הגבינה שנותרה על מילוי בקר.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 375 מעלות למשך 18-22 דקות או עד לחימום והביסקוויטים חומים זהובים.