קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל בשר חזיר קציר

תבשיל בשר חזיר קציר
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח, מרק עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קציר חמאה ונזיד חזיר, תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, ו בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר.

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה קלה מכל הצדדים. מערבבים את השום והבצל, וממשיכים לבשל עד הבצל התרכך, ואת החזיר הוא מוצק, וכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
חזירחזיר
3
מניחים את החזיר והבצל לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
חזירחזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים את מרק העוף, ומתבלים במלח, רוזמרין, מרווה ועלה המפרץ. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
מרווהמרווה
מלחמלח
5
מערבבים את דלעת סקווש, תפוחים, תפוחי אדמה וגזר. חזור לרתיחה, ואז לבשל, שנחשפו עד הדלעת והתפוחים רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
תפוחתפוח
6
הסר את עלה דפנה ומשרת.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה