זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מלח, מרק עוף, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: קציר חמאה ונזיד חזיר, תבשיל בשר חזיר מבושל איטי, ו בישול איטי סתיו תבשיל בשר חזיר.
הוראות
1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את החזיר ומבשלים עד השחמה קלה מכל הצדדים. מערבבים את השום והבצל, וממשיכים לבשל עד הבצל התרכך, ואת החזיר הוא מוצק, וכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
חזיר
3
מניחים את החזיר והבצל לתוך סיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
בצל
חזיר
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
יוצקים את מרק העוף, ומתבלים במלח, רוזמרין, מרווה ועלה המפרץ. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
עלי דפנה
רוזמרין
מרווה
מלח
5
מערבבים את דלעת סקווש, תפוחים, תפוחי אדמה וגזר. חזור לרתיחה, ואז לבשל, שנחשפו עד הדלעת והתפוחים רכים, כ -20 דקות.