תבשיל בשר טחון
תבשיל בשר טחון יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 599 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות גשו לסופר וקנו גבינת צ'דר, גזר, מרק פטריות מוקרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . נסו תבשיל הבשר הטחון של סבתא, תבשיל אטריות בשר טחון, ו תבשיל מקרוני וגבינה טחון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים ומערבבים בשר בקר, מלח ופלפל שחור במחבת החמה עד להשחמה ומתפוררת, 5 עד 7 דקות; לנקז ולהשליך גריז.
מוסיפים בצל, פלפל ירוק, גזר ושום לבשר טחון; מבשלים ומערבבים עד הבצל הוא משחי קלות, כ 15 דקות.
מערבבים עגבניות, רוטב עגבניות, פטריות, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר לתערובת ירקות בקר טחון; מתבלים במלח ופלפל שחור. מבשלים נמוך עד שהנוזל מצטמצם והטעמים מעורבבים, כ -45 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל את הפסטה עניבת הפרפר לרתיחה, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך עדיין המשרד לנשוך, על 12 דקות; לנקז ולהעביר פסטה צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
כף שמנת של מרק פטריות על פסטת עניבת פרפר; העליון עם תערובת בשר בקר טחון-עגבניות.
מפזרים גבינת צ ' דר על גבי.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וגבינת צ ' דר נמסה, כ -45 דקות.