קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות69
מגזין

תבשיל הבקר הפורטוגזי של אמא

תבשיל הבקר הפורטוגזי של אמא
תבשיל הבשר הפורטוגזי של אמא יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-60 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל טחון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 95% וזה נהדר. נסו תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דייג פורטוגזי, ו תבשיל דגים פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בעציץ מעל חום בינוני גבוה. אבק הבשר עם הקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מניחים את הבשר, השום, עלי המפרץ והפלפל בסיר; מבשלים עד שהבשר חום; מתבלים במלח ומבשלים עד שהבשר רך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
שוםשום
פלפלפלפל
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מוסיפים את הבצל, פלפל ירוק, גזר ופפריקה; מבשלים עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את העגבניות, היין, המים והפטרוזיליה. כיסוי, להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
פפריקהפפריקה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גזרגזר
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
מיםמים
ייןיין
4
מערבבים את תפוחי האדמה האדומים, בטטות, שעועית ירוקה; להמשיך לבשל עד תפוחי אדמה הם פירסינג בקלות באמצעות מזלג, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמה אדוםתפוח אדמה אדום
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
תפוח אדמהתפוח אדמה

ציוד