תבשיל הסקווש של ננה
תבשיל הסקווש של ננה לוקח בערך שעה ו-30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 17 גרם חלבון, 41 גרם שומן ובסך הכל 745 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו. למתכון הזה של Allrecipes יש 20 מעריצים. אם יש לך סלרי, מרגרינה, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 35%. הציון הזה לא כל כך מצטיין. הבראוניז של ננה, רביולי של ננה ותבשיל סקווש דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים קלות ומקמחים תבנית אפייה בינונית.
מניחים את הדלעת בסיר עם מספיק מים לכיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות, או עד לריכוך; לנקז.
מערבבים בקערה דלעת מבושלת, לחם תירס, בצל, סלרי, סוכר, ביצה, מרק, מרגרינה ו-1/2 כוס גבינה. מתבלים במרווה, מלח ופלפל.
מעבירים לתבנית האפייה המוכנה.
אופים 45 דקות בתנור שחומם מראש. משטחים עם הגבינה שנותרה, וממשיכים לבשל 15 דקות, או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת.