תבשיל העוף הטוב ביותר אי פעם
תבשיל העוף הטוב ביותר אי פעם דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 643 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו ערמוני מים, קרם מרוכז של מרק עוף, פירורי דגנים קורנפלקס, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. . מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי עוף רזה – Divan עוף) - 9 נקודות, תבשיל אנצ'ילדה עוף (Aka. "מוערמים" אנצ'ילדה עוף), ו תבשיל עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בסיר גדול, מרתיחים את העוף עד רך.
חותכים את השדיים לקוביות או חתיכות קטנות.
בקערה גדולה, לשלב את חתיכות עוף עם ערמוני מים, בצל, מרק, רוב פתיתי תירס מרוסקים ומיונז.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים את שאר פתיתי התירס הכתוש על גבי התערובת.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.