תבשיל זית, כבש ופלפל אדום
תבשיל זית, כבש ופלפל אדום דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפלים, דלעת ספגטי, גבינת סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. נקב חורים בעור של הסקווש, ומניח על תבנית אפייה לחתוך בצד למטה.
אופים בתנור שחומם מראש עד רך, על 1 שעה. הפעל את סקווש לחתוך בצד למעלה, ולאפשר להתקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את טלה הקרקע, ומבשלים עד השחמה ומתפורר, על 7 דקות. לאחר השחמה, להסיר את הטלה מהמחבת ולהניח בצד.
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת הפלפלים, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל (זכור כי סלטה ריקוטה היא מלוחה מאוד). המשך בישול ערבוב עד הטעם של השום התרכך, על 3 דקות יותר.
לגרד את הבשר של ספגטי חם סקווש לתוך קערה גדולה. להפריד את קווצות הדלעת עם מזלג, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מניחים חצי הסקווש לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. פרוסים באופן שווה עם מחצית הכבש, חצי מתערובת הפלפל האדום, חצי מהזיתים, מפזרים חצי מהגבינה, ומתפשטים בחצי מרוטב העגבניות. חזור על השכבות באמצעות הדלעת הנותרת, כבש, תערובת פלפל אדום, זיתים, גבינה ורוטב עגבניות.
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, כ -30 דקות.