קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום
תבשיל זית, כבש ופלפל אדום דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפלים, דלעת ספגטי, גבינת סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. נקב חורים בעור של הסקווש, ומניח על תבנית אפייה לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
אופים בתנור שחומם מראש עד רך, על 1 שעה. הפעל את סקווש לחתוך בצד למעלה, ולאפשר להתקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את טלה הקרקע, ומבשלים עד השחמה ומתפורר, על 7 דקות. לאחר השחמה, להסיר את הטלה מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת הפלפלים, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל (זכור כי סלטה ריקוטה היא מלוחה מאוד). המשך בישול ערבוב עד הטעם של השום התרכך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
לגרד את הבשר של ספגטי חם סקווש לתוך קערה גדולה. להפריד את קווצות הדלעת עם מזלג, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מניחים חצי הסקווש לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. פרוסים באופן שווה עם מחצית הכבש, חצי מתערובת הפלפל האדום, חצי מהזיתים, מפזרים חצי מהגבינה, ומתפשטים בחצי מרוטב העגבניות. חזור על השכבות באמצעות הדלעת הנותרת, כבש, תערובת פלפל אדום, זיתים, גבינה ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה