קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום
תבשיל זית, כבש ופלפל אדום דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפלים, דלעת ספגטי, גבינת סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. נקב חורים בעור של הסקווש, ומניח על תבנית אפייה לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
אופים בתנור שחומם מראש עד רך, על 1 שעה. הפעל את סקווש לחתוך בצד למעלה, ולאפשר להתקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
3
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את טלה הקרקע, ומבשלים עד השחמה ומתפורר, על 7 דקות. לאחר השחמה, להסיר את הטלה מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת הפלפלים, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל (זכור כי סלטה ריקוטה היא מלוחה מאוד). המשך בישול ערבוב עד הטעם של השום התרכך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
לגרד את הבשר של ספגטי חם סקווש לתוך קערה גדולה. להפריד את קווצות הדלעת עם מזלג, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
מניחים חצי הסקווש לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. פרוסים באופן שווה עם מחצית הכבש, חצי מתערובת הפלפל האדום, חצי מהזיתים, מפזרים חצי מהגבינה, ומתפשטים בחצי מרוטב העגבניות. חזור על השכבות באמצעות הדלעת הנותרת, כבש, תערובת פלפל אדום, זיתים, גבינה ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק