קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות10
ציון בריאות15
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום

תבשיל זית, כבש ופלפל אדום
תבשיל זית, כבש ופלפל אדום דורש כ 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 250 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם פלפלים, דלעת ספגטי, גבינת סלטה ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. וזה טוב. נסו מטבל פלפל אדום קלוי 5 דקות, עגבניות קלויות ומטבל פלפל אדום, ו מטבל פלפל אדום קלוי קל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. נקב חורים בעור של הסקווש, ומניח על תבנית אפייה לחתוך בצד למטה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
אופים בתנור שחומם מראש עד רך, על 1 שעה. הפעל את סקווש לחתוך בצד למעלה, ולאפשר להתקרר עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את טלה הקרקע, ומבשלים עד השחמה ומתפורר, על 7 דקות. לאחר השחמה, להסיר את הטלה מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טלה טחוןטלה טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחממים את 1 כף הנותרים של שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל ואת הפלפלים, ומבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים את השום, בזיליקום, רוזמרין, אורגנו. העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל (זכור כי סלטה ריקוטה היא מלוחה מאוד). המשך בישול ערבוב עד הטעם של השום התרכך, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
גבינת סלטה ריקוטהגבינת סלטה ריקוטה
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לגרד את הבשר של ספגטי חם סקווש לתוך קערה גדולה. להפריד את קווצות הדלעת עם מזלג, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
דלעת ספגטידלעת ספגטי
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
מניחים חצי הסקווש לתבנית אפייה 9x13 אינץ'. פרוסים באופן שווה עם מחצית הכבש, חצי מתערובת הפלפל האדום, חצי מהזיתים, מפזרים חצי מהגבינה, ומתפשטים בחצי מרוטב העגבניות. חזור על השכבות באמצעות הדלעת הנותרת, כבש, תערובת פלפל אדום, זיתים, גבינה ורוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים את התבשיל בתנור שחומם מראש עד חם תוסס, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן