קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

תבשיל חומוס מרוקאי

תבשיל חומוס מרוקאי
תבשיל חומוס מרוקאי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 408 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמן זית, עגבניות משומר, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מדהים. מתכונים דומים: תבשיל חומוס מרוקאי, תבשיל חומוס מרוקאי, ו עוף מרוקאי ונזיד עדשים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני; מבשלים את הבצל והשום בשמן החם עד שהבצל שקוף, 5 עד 7 דקות. מערבבים את הכמון, כוסברה, פלפל קאיין, garam masala, אבקת קארי, ומלח לתוך בצל ושום; לבשל יחד עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את תפוחי האדמה, עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, וצימוקים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
יוצקים מספיק מים על התערובת כדי לכסות; להביא לרתיחה ומבשלים עד תפוחי האדמה רכים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מוסיפים את החומוס והכרוב לסיר; מבשלים עד קייל wilts, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מפזרים את הכוסברה על התבשיל ומייד להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תבשילתבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף