קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

תבשיל חזיר צ'יפוטלה מעושן

תבשיל חזיר צ'יפוטלה מעושן
תבשיל חזיר צ' יפוטלה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עד 7 פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו בתוספת 3 כפות רוטב אדובו, יכול בירה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו Smokin ' Chipotle בייקון-מטבל בצל, כריכי פורטבלו עם רוטב ברביקיו צ' יפוטלה Smokin', ו מתוק Smokin' חם, מנגו - Chipotle Guacamole (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד חם מאוד, כשתי דקות.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
הוסף את השמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את החזיר ומבשלים, בקבוצות במידת הצורך, עד השחמה מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
להעביר את החזיר לקערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להפחית את החום לנמוך.
6
מוסיף את הבצלים, ערבוב לגרד את חתיכות השחמה מהחלק התחתון של הסיר. מכסים במכסה הדוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים מעט השחמה סביב הקצוות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את חזיר שמורות, בירה, צ ' יפוטלס, רוטב אדובו, כמון, מלח ופלפל; מערבבים עד בשילוב. מבשלים, מכוסה, ערבוב מדי פעם, עד חזיר הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(אפשר להחליף את המוצרלה)(אפשר להחליף את המוצרלה)
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
טיפ
9
מגישים את המנה הזאת כתבשיל או להעביר את החזיר ללוח חיתוך. עם שני מזלגות, לגרוס את החתיכות לחתיכות קטנות ולהשתמש כמילוי טאקו או כריכים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
10
Reprinted with permission from Gameday Gourmet by Pableaux Johnson, © July 2007 ESPN Books