תבשיל טאקו
תבשיל טאקו יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 290 קלוריות. אם יש לכם בצל, גבינת צ'דר, בצל ירוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: תבשיל טאקו, קדרת טאקו עניבת פרפר, ו תבשיל טאקו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מבשלים פסטה בסיר גדול של מים רותחים עד אל דנטה.
במחבת גדולה, מבשלים ומערבבים בשר טחון ובצל קצוץ על חום בינוני עד חום.
מערבבים במרק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, ותערובת תיבול טאקו. מערבבים בפסטה.
תערובת בשר כפית לתוך צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מפזרים שבבי טאקו מפוררים וגבינה מגוררת על גבי.
אופים במשך 30 עד 35 דקות, עד הגבינה נמסה.
מגישים עם בצל ירוק קצוץ ושמנת חמוצה, אם תרצה.