תבשיל טוסט צרפתי
מתכון תבשיל טוסט צרפתי יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בערך 8 שעות ו-50 דקות. והוא מספק כ 8 מנות . מנה אחת מכילה 426 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה מושלם עבור סתיו. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. גשו לסופר וקנו מלח, ביצים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל טוסט צרפתי, תבשיל טוסט צרפתי, ו תבשיל טוסט צרפתי.
הוראות
חמאה תחתית רק של 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית.
מניחים פרוסות לחם ב 2 שורות, חופפים אחד את השני בזווית, בתבנית אפייה.
בקערה גדולה, להכות ביצים, חלב, חצי וחצי, סוכר חום, מלח, 1/4 כפית קינמון, אגוז מוסקט ווניל עד משולב היטב. בזהירות לשפוך תערובת על פרוסות, לוודא שכל פרוסה מצופה לחלוטין. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף או בניילון נצמד; מקררים 8 שעות או לילה.
בזמן ההגשה, מחממים תנור ל 350 ° F. לחשוף צלחת אפייה; מפזרים חמאה, סוכר מגורען, 2 כפיות קינמון ואת פקאן על לחם.
אופים 40 דקות או עד חום זהוב.